Liha myydään pääosin ennakkovarausten perusteella (marjo.marttinen@pp.inet.fi).
Lihalajitelma: Yhteen pakkaukseen kuuluu 1/8 ruhoa ja sen paino on +- 30 kg. Siinä on noin 50 % jauhelihaa ja noin 50 % kokolihaa (paisteja, filettä ja ruhon etuosia). Kokoliha on pakattu vakuumiin. Tilauksesta saa myös sydäntä, maksaa, kieltä ja häntää.
Eräkoosta ym. voidaan aina neuvotella.
Hinta: Lajitelman hinta on 15,20 €/kg, sis. alv 14 %.
Erillishinnasto on sivulla alimpana.
Erillishinnasto on sivulla alimpana.
Pyyvin lihasäilykkeet ovat täyttä lihaa. Vaihtoehtoja on kolme: pelkkä nauta ja nauta-sika (80 % - 20%) sekä palvihaikku (100 % nauta). Lihasäilykkeitä on tarjolla ympäri vuoden.
- Lihasäilyke, nauta, 400 g: 8,50 € sis. alv 14 %
- Lihasäilyke, nauta (80%) -sika (20 %), 400 g: 7,50 € sis. alv 14 %
- Lihasäilyke, palvihaikku, nauta, 400 g: 9,50 € sis. alv 14 % (Tällä hetkellä loppu)
Toimintatapa:
Pyyvin eläimet teurastetaan ja liha leikataan Kangasniemellä Roinilan tilateurastamolla, joten eläimen kuljetusmatka on lyhyin mahdollinen.
Liha myydään tuoreena, joten asiakas raakakypsyttää paistit ja fileet itse. Jauheliha jauhetaan toimituspäivänä.
Liha toimitetaan kylmäkuljetuksena asiakkaan kanssa sovittuun paikkaan, yleensä kotiovelle.
Erillishinnasto:
Erillishinnasto:
Pyyvin tilan ylämaannaudanlihan hinnasto |
|
02/2021 |
|
Ruhon osa |
€/kg, sis alv 14 % |
Sisäfile |
44,5 |
Ulkofile |
35,5 |
Sisäpaisti |
24,2 |
Ulkopaisti |
19,2 |
Kulmapaisti |
18,2 |
Paahtopaisti |
23,5 |
Pyöröpaisti |
18,2 |
Entrecote, pihveiksi leikattuna |
32,5 |
Etuselkä |
15,3 |
Lapa, luuton |
15,0 |
Rinta |
15,0 |
Ossobucco, kiekoiksi leikattuna |
11,0 |
Picanha |
19,2 |
Niska |
14,5 |
Ribs |
10,0 |
Flank steak |
16,5 |
|
|
|
|
Jauheliha |
13,3 |
Jauheliha, pakattuna 500 g |
14,0 |
Maksa |
8,5 |
Häntä |
8,5 |
Sydän |
8,5 |
Kieli |
8,5 |
Säilyke 100 % nautaa |
8,5 |
Säilyke 100 % nautaa, palvi |
9,5 |
Säilyke 80/20, nauta/possu |
7.5 |
Lihalajitelma, n. 30 kg |
15,2 |